Sega lägger ned Sonic Runners

Mobilspelet har slutat springa.

Under 2014 gjorde Sega något så ovanligt som att låta självaste Sonic Team utveckla ett Sonic-spel till mobiler, kallat Sonic Runners. Det ovanliga är att de ofta låter andra, mindre, utvecklare göra mobilspelen och Sonic Team de "stora" konsol-versionerna. Men valet av studio har tydligen inte gjort Sonic Runners till en succé för nu beslutar Sega att stänga ner det, med start den 27 juli. I ett meddelande från Sega kan vi läsa följande:

"NOTIFICATION OF CLOSURE OF SERVICE

Thank you for your continued support of SONIC RUNNERS. Since launch, the Sonic Runners Team has done its best to provide our users with the most enjoyable play experience possible. It is with great regret that we announce the closure of Sonic Runners, effective from the dates below. We would like express out most sincere thanks to all our users for their patronage and support. The Sonic Runners team hopes that you enjoyed the journey as much as we did.

CLOSURE SCHEDULE

5/27, 9AM (UTC): Red Star Ring sales end. 7/27, 9AM (UTC): Closure of service.

Any Red Star Rings purchased prior to 5/27, 9AM (UTC) will not be useable or redeemable after closure of service so please use all Red Star Rings by 7/27, 9AM (UTC). Thank you for playing SONIC RUNNERS."

Tråkigt såklart, men finns det någon där ute som fortfarande spelar Sonic Runners?

1
Not so fast now are we?

Tack NintendoLife!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jimmy Andersson

Jimmy Andersson

Nyhetsskribent

Jimmy härstammar från den hårda bohusgraniten i väst, men blev en mjuk spelpojke tack vare sin Game Boy. Han har läst neurovetenskap i Sverige och evolutionär psykologi i Skottland i hopp om att förstå vad som händer i våra hjärnor när vi spelar. Han gillar spel som fokuserar på spelmekaniken men som också dryper av atmosfär så som Zelda, Half-Life och Civilization. Resten av Jimmys hjärta tillhör punk och fotboll.

Relaterat material

FeatureFörtitt: Mario Tennis: Ultra Smash

Vår älskade Mario med vänner är tillbaka i ännu ett hysteriskt sportspel.

EA på E3, live

Klockan 22.00 drar EAs presskonferens igång. Vi på redaktionen streamar konferensen och kommenterar den i vår live-chatt som du hittar nedan. Häng gärna med!

FeatureFörtitt: Tom Clancy's The Division

Lucas har dykt ner i virushärjade New York och blivit smittad av online shooter-sjukan.

FeatureFörtitt: The Sims 4 Dags Att Jobba

Sheila Stormfeldt från danska Eurogamer har testat den kommande expansionen.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading