Är du lite av en spelexpert med passion för att skriva? Vi söker nämligen nya talanger att komplettera vårt team med! Du ska vara minst 18 år och både vara en ivrig gamer samt ha ordet i din makt. Hos Eurogamer får du dels testa på massvis med spel, träffa intressanta branschmänniskor och vara en del av världens snabbast växande underhållningsindustri.

Vi eftersöker någon som både kan hylla och såga, skriva kåserier om allt mellan himmel och jord, samt har en god näsa för nyheter och slagkraftiga rubriker.

Vi ser även gärna att du har en eller flera spelplattformar (PC, Playstation 4, Xbox One, Wii U, PS Vita, 3DS, iOS, Android) och är van att ta dig an det mesta i spelväg.

Låter det spännande? Dra iväg ett mail till andreas.goransson@eurogamer.se och märk ansökan med "skribent". Ansökan behöver även innehålla en recension (cirka 7000 tecken) på ett max sex månader gammalt spel. Vi söker, kort sagt, dig som är up to date.

Frågor om tjänsten besvaras inte här. Har du frågor - maila Andréas via adressen ovan.

Ansökningsdag löper ut på måndag den 6 juni klockan 23.59.

Observera att tjänsten, just nu, är på ideell basis med möjlighet för ersättning längre fram.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson