Kolla in denna otroliga Witcher III-cosplay

En Geralt of Rivia utan dess like!

Cosplay blir snabbt större och större över hela världen. Man har gått från att visa upp sitt handverk på små scener i uthyrda biografer till att ta internet med storm.

En av dessa cosplayare är den fantastiska Maul Cosplay som har skapat en cosplay av Geralt of Rivia från Witcher III: Wild Hunt utan dess like. Hela cosplayen och bilderna är en kollaboration tillsammans med Defcon Unlimited , Maja Felicitas, Lenora Costumes, Flying Illustration och den otroliga fotografen eosAndy.

Som en bonus är även hela dräkten helt vegansk. Ta en titt!

maul1
Foto: eosAndy
maul3
Foto: eosAndy
maul5
Foto: eosAndy
maul2
Foto: eosAndy
maul4
foto: eosAndy
maul6
Foto: eosAndy

Disclaimer: Alla foton ägs av fotografen eonAndy och alla medverkande i dräkt, smink, retouch och foto: Maul Cosplay, Defcon Unlimited , Maja Felicitas, Lenora Costumes, Flying Illustration

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Gabriel Eriksson Sahlin

Gabriel Eriksson Sahlin

Skribent

Gabriel är en öppen och sprallig östgöte som älskar spel, cosplay och skådespeleri. Med en dröm för att uppträda på scen studerar han skådespeleri i Göteborg och åker även runt på konvent där han både uppträder och dömer. Kärleken för cosplay kom för cirka 4 år sedan från den passionerade kärleken för spel. Gabriel älskar alla genrer men dras till spelen med en stark och drivande story så som favoriten Eternal Sonata.

Relaterat material

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading