Tycker ni också att det är tråkigt att Nintendo bara kommer visa upp ett endaste spel på E3? Nu kommer ett bildbevis på att de iallafall har hyrt en av mässans största montrar för att ge plats åt The Legend of Zelda till Wii U. Att Zelda är stort råder inga tvivel på, men samtidigt har serien faktiskt aldrig vart i närheten av andra Nintendo-serier som Super Smash, Mario Kart när vi snackar försäljningssiffror. För att inte tala om Pokémon eller Animal Crossing.

Alla nämnda spel säljer i tiotals miljoner medans Zelda-spelen får vara glada om de kommer över fem miljoner sålda exemplar. Om den aktuella Nintendo-maskinen är en hit (Wii) eller en flopp (Wii U) verkar inte spela någon roll, Zelda säljer samma ändå. Så man kanske inte kan säga att Zelda är en systemsäljaren som skall föräras en hel E3-show helt ensam, men det är sannerligen så Nintendo verkar behandla det under årets E3.

2
Större än Microsofts bås.

Det sköna är väl att det inte blir några köer på mässgolvet när de bokat upp sån enorm yta, men kan det verkligen stämma att detta bara är för Zelda? Något mer har de nog på lut, eller vad tror ni efter denna nyhet?

Tack NintendoLife!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jimmy Andersson

Jimmy Andersson

Nyhetsskribent

Jimmy härstammar från den hårda bohusgraniten i väst, men blev en mjuk spelpojke tack vare sin Game Boy. Han har läst neurovetenskap i Sverige och evolutionär psykologi i Skottland i hopp om att förstå vad som händer i våra hjärnor när vi spelar. Han gillar spel som fokuserar på spelmekaniken men som också dryper av atmosfär så som Zelda, Half-Life och Civilization. Resten av Jimmys hjärta tillhör punk och fotboll.