This War of Mine-expansionen This War of Mine: The Little Ones är suveränt, gripande och emotionellt engagerande. Allt detta, och en massa andra superlativ, öste vi när recensionen skrevs i vintras.

Läs vårt This War of Mine: The Little Ones-omdöme här.

Det var Xbox One-versionen som spelades då, dock. I dag har vi glädjen att meddela att This War of Mine: The Little Ones hittat hem till PC. Spelet är släppt och precis som i konsol-diton fokuserar utvecklarna 11 bit Studios på att "kids are still kids", även i krig.

För varje exemplar som säljs doneras dessutom en dollar till War Child-insamlingen. Gör därför en insats och köp en spelpärla samtidigt som du drar till strå till stacken i strävan efter en bättre värld.

Dessutom - du får 10 procent rabatt. Det finns ingen anledning att inte slå till.

Tack, VG247

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson