Nytt Metal Gear Solid kommer till hösten

Men frågan är om vi ens vill ha det?

Som vi alla vet så finns inte Metal Gear-pappan Hideo Kojima kvar hos Konami. Det har dock inte hindrat Konami från att utveckla ett nytt "spel" i serien. Spelet kommer ha det förvirrande namnet Metal Gear Solid: Snake Eater och släppas till hösten i Japan. Som ni ser finns det ingen 3:a i namnet, så det rör sig inte om en regelrätt remake, utan det är ett exklusivt spel för pachinko-maskiner. Man kan förenklat säga att pachinko-maskiner är som västvärldens enarmade banditer, så räkna inte med en nytt svulstigt Metal Gear-epos.

Dock har Konami tagit mellansekvenserna från just Snake Eater och gjort om dem i Fox Engine, och de ser så förbannat bra ut att man undrar - återigen - vad sjutton företaget håller på med? Varför satsa miljoner på de fetaste cutscenes världen har skådat till en gambling-maskin? Är de två koncepten ens kompatibla?

Kolla själva och skratta eller gråt över vad Konami gör med sina älskade spelserier:

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Jimmy Andersson

Jimmy Andersson

Nyhetsskribent

Jimmy härstammar från den hårda bohusgraniten i väst, men blev en mjuk spelpojke tack vare sin Game Boy. Han har läst neurovetenskap i Sverige och evolutionär psykologi i Skottland i hopp om att förstå vad som händer i våra hjärnor när vi spelar. Han gillar spel som fokuserar på spelmekaniken men som också dryper av atmosfär så som Zelda, Half-Life och Civilization. Resten av Jimmys hjärta tillhör punk och fotboll.

Relaterat material

RekommenderatRecension: Quantum Break

Tillbaka till framtid... Nutid... Adam har spelat Quantum Break!

FeatureFörtitt: LEGO Marvel's Avengers

Vi har lekt bland dansk plast och amerikanska superhjältar.

Följ Eurogamer.se på Närcon Vinter 2016!

Med packade väskor slänger sig Gabriel iväg till Närcon Vinter 2016.

FeatureSåhär var PC Gaming Show

Det här är vad sjutton PC Gaming Show var.

FeatureAndréas krönika #6: Om Jonas Pettersson

Det sker lite ändringar på redaktionen och Andréas berättar om vad som sker, rent praktiskt.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading