Onlinespelet Neverwinter kommer till PS4 i sommar

Dungeons and Dragons-spelet gör Playstation-debut

1

Spelet har redan funnits ute på PC och Xbox One och har spelats av miljoner spelare när de nu utannonserar att onlinespelet Neverwinter gör konsoldebut på PS4. Dessutom kommer spelet vara specialanpassat för PS4 där de utnyttjar pekplattans funktioner.

Spelet kommer inte enbart att släppas med originalspelet med 8 spelbara klasser utan kommer att innehålla allt från de 9 expansionerna som getts ut.

Som om inte det vore nog så kommer spelet vara free to play, både när det gäller att köpa och spela det. Nope, inte ens PS Plus kommer att krävas för att spela spelet.

Så vad säger ni? Rinner snålvattnet ur mungipan än, eller är det här ett spel i mängden som ni inte ens kommer slänga ett getöga på? Hur som helst så verkar det komma en hel del onlinespel till konsol då vi även väntar på Star Trek Online. Nya tider med allt fler MMO-titlar till konsoler.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Relaterat material

FeatureTrailern - spelvärldens samhällsfara nummer ett?

Alex om ständigt krossade förväntningar i spelvärlden.

FeatureThrowback Thursday: Eternal Sonata

Så mycket mer än bara ett spel.

FeatureThe Witcher III: En värld utan kompromisser

Adam har fått chanen att intervjua Witcher-teamet om spelvärlden i deras efterlängtade rollspel.

Tävling: Vinn massor av Fallout-prylar

Prylar och loot - vi tävlar ut ett härligt Fallout-paket.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading