Blizzards nya skjutare Overwatch har tagit världen med storm. Sedan släppet den 24 maj har spelet sju miljoner registrerade spelare. Lite lägre än den öppna betan som drog in hela 9,7 miljoner spelare, men den var å andra sidan helt gratis.

1

Detta är alltså inte antalet exemplar som sålts, då flera konton kan vara registrerade på ett och samma spel, men oavsett är det en rätt imponerande siffra. Hur många timmar har dessa spelare lagt tillsammans, funderar du säkert på. 119 miljoner timmar, är svaret. En hel del alltså.

Missa inte Roberts recension av Overwatch!

Har du hunnit testa Overwatch ännu och vad tycker du i sådana fall?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.