Fram tills nu har EA nyttjat den specialutvecklade spelmotorn Ignite för alla sina sportspel. Satsningen varade i tre år, men nu har motorn pensionerats till förmån för svenska Frostbite. Detta innebär att årets upplaga av Fifa, Nhl, Madden med flera kommer att köra på svensk mark. Spännande.

Ignite lanserades 2013 i samband med att Playstation 4 och Xbox One släpptes.

1

Tack, Gameinformer

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.