Ready at Dawns förra spel, The Order: 1886, var ingen direkt höjdare. Tekniskt var det snyggt som få, mekaniskt rent skräp. Nu är dock studions nya spel utannonserat och det skiljer sig radikalt från The Order: 1886.

Det nya spelet är nämligen något av en fysikbaserad arena-titel där du spelar som blobbar. Det bruna och mörka är borta och Ready at Dawn satsar istället på en färgpalett så bred att Pixar nästan skulle vi avundsjuka.

I De-Formers ska du studsa, rulla och knuffa din blob till vinst. Bataljerna utspelas på olika arenabanor där du tävlar mot andra spelare. Trots den udda vändningen ser De-Formers ändå riktigt mysigt ut. Trailern ser du nedan:

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (2)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.