Ubisoft kommer som vanligt hålla i en presskonferens på spelmässan E3. Tidigare har det varit lite oklart vilka spel de ska prata om och visa upp i år, men nu har de släppt en liten teaser som visar ett par av titlarna vi kan förvänta oss att höra mer av.

Dessa är For Honor, Ghost Recon: Wildlands, South Park: The Fractured but Whole och Eagle Flight. Fler titlar kommer säkerligen också att visas upp, bland annat Watch Dogs 2. Vilka spel hoppas du på att Ubisoft visar upp?

Den 13 juni klockan 22.00 går Ubisofts presskonferens av stapeln.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.

Fler artiklar av Robin Stjernberg

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material