Svalka dig med Sub-Zero i sommar - Mortal Kombat blir en bärs

Finish it!

Nu är sommarvärmen här och vad är då inte bättre än att svalka sig med en kall Sub-Zero?! Vad tusan pratar vi om, undrar du säkert, Sub-Zero är ju en karaktär så det där var väl en lite pervers mening. Men icke sa nicke, för Polygon rapporterar att ett amerikanskt bryggeri nu börjar göra Mortal Kombat X-öl.

1

Yes, snart kan vi välja mellan att dricka en Raiden, Scorpion eller en Sub-Zero. Såhär skriver bryggeriet om de tre olika:

Sub-Zero Imperial IPA: Refreshingly cooling on a warm day, an Imperial India Pale Ale that's not all about the hops or the malt but is a whole lot of both fighting it out for your palate's supremacy. Drink icy for more of the hops or warmer for more malt.

Raiden Imperial Saison: This amped up Imperial Saison has a blast of hops and CO2 that will hit your tongue with a bang. The aroma jumps out of the glass with its earthly and herbal notes not far behind.

Scorpion Imperial Stout: A unique blend for great Imperial Stout brings both fire and ice into your glass. The fiery southwest chilies and cooling Madagascar Vanilla Bean pair nicely with the exotic notes produced by our own yeast strain.

Vilken öl väljer du?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.

Relaterat material

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading