Watch Dogs 2 kommer avtäckas under E3

Ubisoft bekräftar.

Häromdagen kunde vi gratulera Youtube-profilen theRadBrad till sin Watch Dogs 2-present som han visade upp på Twitter. Watch Dogs 2 i sig har ännu inte utannonserats ordentligt, men med tanke på att spelet ska släpps i april nästa år vore det ju högst troligt att det skulle komma att visas upp under E3. Detta har nu Ubisoft bekräftat för Gamespot

I et email ska Ubisoft ha detaljerat sina planer för E3 och ska ha sagt att de kommer "present highly anticipated titles such as Watch Dogs 2, For Honor, and Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands." It has also promised to "unveil some surprises."

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Relaterat material

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading