Det spelar ingen roll hur gammal du är, om det må så vara 9 eller 90, för oavsett så är Lego fantastiskt. Kom igen, jag vet att du funderat på att sprätta lönen på ett par saftiga Star Wars-legoboxar under det senaste halvåret. Det har i alla fall jag.

Och så finns det vissa som tar legobyggandet till en helt annan nivå, så som ZaziNombies. På kanalen bygger dåren ihop allt från Team Fortress-vapen till en enorm version av BFG 900 från Doom. Och nu har han tagit sig an Overwatch.

Det är jätten Reinhardts enorma Rocket Hammer som förvandlats till ett sinnessjukt vapen på hela 7 kilo. Hur många legobitar gick åt? 4500. Damn, sir, det är imponerande.

Förvisso kanske det är en dum idé att smälla iväg fiender med den här hammaren men den ser åtminstone fruktansvärt häftig ut.

Vad är det tuffaste du byggt i lego?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.