Den 29 september släpps nästa del i EAs omåttligt populära FIFA-serie. Denna gången körs spelet i svenskutvecklade Frostbite (som vi skrev om här).

EA har även presenterat ambassadörerna för spelet - James Rodriguez (Real Madrid), Eden Hazard (Chelsea), Anthony Martial (Manchester United) och Marco Reus (Borussia Dortmund) - samt släppt en trailer:

För de som gillar FIFA 17 Ultimate Team bör spelet förhandsbokas då ambassadörerna ingår i ett sådant erbjudande.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.