Rykte: Remake av Skyrim kan visas på E3

Till Playstation 4 och Xbox One.

Den tyska spelsajten Gamepro har fått information att Bethesda tydligen kommer att visa upp en remake av The Elder Scrolls V: Skyrim under E3 nästa vecka. Bakom informationen står den numera ökände Shinobi602 och personen har en bakgrund med många smaskiga avslöjanden.

Så här skriver Gamepro(via Neogaf):

"Like last year, Bethesda will organize its own press conference at the upcoming E3 in Los Angeles . As the self-appointed industry insiders » Shinobi602 " claiming an announcement of Skyrim remakes is us there allegedly presented . The HD - remastered version of Elder Scrolls RPG to its information appear after for PS4 and Xbox One."

Ett Skyrim på nya generationens konsoler vore onekligen supertrevligt. Vad tycker du?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (4)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Relaterat material

The Legend of Zelda Wii U försenas

Glöm en release under 2015.

Fredagsstreamen: The Division

Niklas och Lucas utforskar ett öde New York...

Så här kommer du med i The Division-betan

Ni har frågat, vi har funnit svaren.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (4)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading