Den officiella avtäckningstrailern på Watch Dogs 2 är här

Efter alla läckor var väl Ubisoft tvungna.

Det verkar vara mer regel än undantag nuförtiden att många planerade E3-trailers läcker ut till folket några dar innan eventet ens har börjat. Nu är den första officiella avtäckningstrailern för Watch Dogs 2 iallfall i omlopp - som vi skrev om igår - och publicerades på Ubisoft Youtube-konto för bara en stund sedan tillsammans med två kortare videos från det nya spelet. Ni kan se alla tre nedan:

Det har såklart ryktats om Watch Dogs 2 ända sedan första spelet släpptes och blev en stor kommersiell framgång, men visst trodde några av oss att vi skulle få vänta till nästa veckas spektakel i Los Angeles innan vi fick en sådan här matig trailer (18 minuter lång!). Om detta beteende från Ubisoft beror på ovan nämnda läckor, som vi nämnde häromdagen, eller om det är så att de redan har så mycket att visa på E3 vet vi inte, men vi hoppas såklart på det senare.

Istället för Aiden Pearce spelar man i Watch Dogs 2 som Marcus Holloway, och istället för att springa runt i det regntunga Chicago ska vi nu få hacka prylar och pinaler i det soliga San Fransisco. Spelet kommer släppas den 15 november och vi lär få ta del av ännu mer gameplay på E3, så stay tuned!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jimmy Andersson

Jimmy Andersson

Nyhetsskribent

Jimmy härstammar från den hårda bohusgraniten i väst, men blev en mjuk spelpojke tack vare sin Game Boy. Han har läst neurovetenskap i Sverige och evolutionär psykologi i Skottland i hopp om att förstå vad som händer i våra hjärnor när vi spelar. Han gillar spel som fokuserar på spelmekaniken men som också dryper av atmosfär så som Zelda, Half-Life och Civilization. Resten av Jimmys hjärta tillhör punk och fotboll.

Relaterat material

The Legend of Zelda Wii U försenas

Glöm en release under 2015.

NHL 17-betan: Plocka en kod

Vi ger bort 50 nycklar till Playstation 4, 50 till Xbox One.

Watch Dogs 2-trailern har läckt

Kolla in teasern innan Ubisoft plockar bort.

Därför visade Nintendo inte Zelda på E3

Kanske den konstigaste anledningen någonsin.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading