Destiny: Rise of Irons releasedatum läckt

Men bara PS4 och Xbox One listas som format

Destiny-fans sitter som på nålar och inväntar Bungies stream som ska avslöja vad Destinys nya expansion ska handla om. Den streamen ska komma imorgon. Tack och lov så har någon borta på Bungie riktigt ivriga fingrar och hela kalaset visades upp på Bungies egna sida redan idag. Oops!

1

Expansionen verkar, precis som läckor tidigare trott, heta Rise of Iron. Expansionspaketet kommer att släppas den 20 september och det verkar som om historien kommer att handla om the Iron Lords. Ryktena om att det är Fallen som kommer vara fienden i den nya raiden är ännu ett tecken på att det kan stämma.

Vad som är underligt är dock att PS3 och Xbox 360 inte finns med som format på bilden. Kan det här betyda att Bungie och Activision går snabbare fram än väntat med att överge den förra generationen. Ingenting är spikat än, men det är inte en omöjlighet.

Räkna dock med att vi sitter klistrade under morgondagen och ger er mer saftig information. Bungie kommer så klart hålla de saftigaste bitarna för sig själv, men vi kommer nog få tillräckligt med information för att få snålvattnet att rinna.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Relaterat material

Kolla in när Conan O'Brien spelar Doom

Clueless Gamer är lika aningslös som alltid.

BlizzCon 2015: Här är nya hjältar från Overwatch

Tre nya, färgglada typer introducerades

Vi streamar Doom klockan 21.00

Se Petter Hansson Frank mörda monster!

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading