Kvällen till ära så har Square Enix släppt lös en ny gameplay-trailer till stekheta Deus Ex: Mankind Divided. I klippet nedan får vi bekanta oss med Prag, staden där spelet utspelar sig, och dess hubbvärld. Spana in för det ser riktigt smarrigt ut:

Deus Ex: Mankind släpps den 23 augusti.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.