1

Alldeles nyligen sökte vi nya skribenter till Eurogamer. Nu har vi landat i den första (av två) och hon heter Pauline Engdahl.

Pauline är en nörd ända ut i fingerspetsarna. Hon cosplayar, älskar spel och lägger 98% av sin vakna tid åt just detta. Med det sagt kapas sömnen lite till (!) när hon nu ska börja att skriva för oss.

Hälsa Pauline välkommen!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (6)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.