Ännu mer Destiny: Rise of Iron-information har läckt ut

Bungie och Activision läcker som en gammal eka.

Det var under gårdagen som nya Destiny-expansionens releasedatum hittade ut på internet. Detta var inte den första läckan - tidigare har även promo-material om Rise of Iron, som expansionen heter, ramlat ut i cyberrymden.

Denna gång är det Xbox.com som är skurken i dramat då de råkar släppa ifrån sig en massa information för tidigt. Kolla nedan:

Destiny: Rise of Iron is the next highly anticipated expansion to the Destiny universe. The wall which stood for centuries along the southern border of Old Russia has collapsed. Fallen mutants now scavenge the tombs of the Golden Age, and the plague they have unearthed in the wastes is more dangerous than even they understand. Join Lord Saladin. Journey into the Plaguelands. Learn the fate of the Iron Lords and stop the growing threat before it is too late.

Includes: • New Story Campaign & Quests • New Armor and Gear • New Weapons • New Raid • Maximum Light Increase • New Strike • New Plaguelands Zone & Social Space • New Crucible Mode & Maps • New Enemy Faction and Bosses

I eftermiddag kommer Bungie hålla i en livestream där expansionen officiellt kommer utannonseras.

Tack, Kotaku

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Relaterat material

Kolla in när Conan O'Brien spelar Doom

Clueless Gamer är lika aningslös som alltid.

BlizzCon 2015: Här är nya hjältar från Overwatch

Tre nya, färgglada typer introducerades

Vi streamar Doom klockan 21.00

Se Petter Hansson Frank mörda monster!

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading