Vissa idéer är för bra för att man någonsin skulle kunna komma på dem. Idéer som endast genier kan komma fram till. Och det här, om något, är en sådan.

Precis som rubriken antyder så är det en dåre som spelar Skyrim med potatisar. Och det är precis lika häftigt, och korkat, som det låter. Vill du själv testa så finns här en utförlig guide över hur du ska göra.

Bästa videon i dag? Mycket möjligt!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.

Fler artiklar av Robin Stjernberg