Warcraft-filmen spöar Star Wars: Force Awakens i Kina

Bäst sålda sedan en viss robot.

Allt tyder på att Duncan Jones Warcraft-film inte kommer sälja speciellt bra i USA när den öppnar i dag, men i Kina är det hetaste rullen på länge. Så het att den till och med spöar Star Wars: The Force Awakens.

Warcraft: The Beginning drog in hela 47 miljoner dollar i Kina på en dag, medan den beräknas dra in cirka 25 miljoner dollar i USA under samma tid, enligt Forbes. The Force Awakens drog in mellan 30 och 33 miljoner under samma period i Kina, så Warcraft tar hem den här striden med råge.

Detta säger inte jättemycket med tanke på att Terminator: Genisys drog in totalt drygt 200 miljoner dollar i Kina och den skitmackan vill de flesta av oss glömma.

Men med tanke på att Warcraft-filmen kostade 160 miljoner att göra så kanske detta innebär att vi trots allt får se en uppföljare.

Har du hunnit se filmen ännu och vad tycker du i sådana fall?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (1)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.

Relaterat material

Eurogamer Live: Paragon

Följ med Petter Hansson Frank när han tar sig an Epics kommande MOBA.

The Legend of Zelda Wii U försenas

Glöm en release under 2015.

Fredagsstreamen: The Division

Niklas och Lucas utforskar ett öde New York...

Andra saker på sidan...

Kommentarer (1)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading