Med tanke på att Uncharted 4: A Thief's End är ett fantastiskt, fantastiskt spel så är det inte konstigt att det säljer bra. Så pass bra att det är det bäst sålda spelet i USA i maj.

Missa inte Andréas recension av Uncharted 4: A Thief's End!

1

Det är analysföretaget NPD Group som rapporterar att Nathan Drakes sista äventyr säljer som smör. Sämre har det gått för Gearbox Battleborn som bara lyckades ta sig upp på en fjärdeplats trots att det varit ute hela månaden. Overwatch hamnade på en stabil tredjeplats trots att det endast varit ute en enda vecka.

Såhär ser den kompletta listan ut. Är du överraskad?

  1. Uncharted 4: A Thief's End (PS4)
  2. Doom 2016 (PS4, XBO, PC)
  3. Overwatch (PS4, XBO, PC)
  4. Battleborn (PS4, XBO, PC)
  5. Grand Theft Auto V (PS4, XBO, 360, PS3, PC)
  6. Minecraft (PS4, XBO, 360, PS3)
  7. NBA 2K16 (PS4, XBO, 360, PS3)
  8. Call of Duty: Black Ops 3 (XBO, PS4, 360, PS3, PC)
  9. MLB 16: The Show (PS4, PS3)
  10. Dark Souls 3 (PS4, XBO)

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.