Det är de sista skälvande dagarna innan spelvärldens stora branschfest E3, och vi på redaktionen laddar för fullt. Diskussionerna om vad vi kommer få reda på går varma, och vill du veta vad vi hoppas mest på har vi sammanställt en behändig lista här. Vi har också den ultimata summeringen av när och var du följer alla olika presentationer. Tills det sätter igång underhåller vi oss den här helgen med detta:

Jerry Fogselius

I hopp om att någonsin kunna ta mig till den färgsprakande expansionen Blood and Wine, ämnar jag i helgen jobba vidare i The Witcher 3. Jag säger jobba, eftersom mina eskapader i CD Projekt Reds mästerverk känns som ett evighetsprojekt utan slut. Inte minst eftersom jag har börjat om hela äventyret på PC, efter att först ha lirat cirka 25 timmar på Playstation 4. 25 timmar som jag utan nåd raderade, för att istället börja spela med maxad grafik på dator. Det kommer dröja länge innan jag kan ta mig an expansionen...

Gabriel Eriksson Sahlin

Som vanligt spenderas majoriteten av denna helg i Lisebergs Lyckohjul, men denna vecka har det startats lite av en rutin. 12:00-13:45 och 00:45-01:15 spelas det nämligen Overwatch med mitt och (redaktionsmedlemmen) Pauline Engdahls lag Team Turnip och denna rutin kommer fortsätta hela helgen!

Robert Arveteg

Grattis Guild Wars 2, du är mitt go to-spel just nu när det visade sig att jag spelat klart Among the Sleep fortare än jag trodde. Extra intressant är Guild Wars 2 nu när sista vingen i raiden snart låses upp. Jag måste ju tillfredsställa mina MMO-begär på något sätt till Rise of Iron kommer.

Petter Hansson Frank

Jag kommer att spendera mycket av min helg tillsammans med Sherlock Holmes och Dr. Watson. Sherlock Holmes: The Devil's Daughter ligger på mitt recensionsbord och jag har redan lyckats knäcka ett par fall som den ikoniske mästerdetektiven. I övrigt lär det bli en hel del fotbolls-EM för min del, något som jag sett fram emot under lång tid nu.

Johnny Larsson

Kommer vara bortrest hela helgen, så tyvärr blir det inget spelande. Däremot kommer jag säkert köpa något spel eller tillbehör när jag besöker Ullared :)

Percy Oropeza

Denna helg går i Fire Emblems tecken. Fire Emblem Fates: Conquest är avklarat och nu står jag i valet och kvalet mellan att ladda ned Birthright eller Revelation. Eller att klara av Fire Emblem: Awakening en gång för alla. Utöver det ska jag försöka undvika internet fram till E3, så kanske man blir överraskad på presskonferenserna.

Robin Stjernberg

Jag råkade plocka upp min gamla 3DS igen. Det var så länge sedan vi två spenderade tid ihop att jag trodde den var död och begraven någonstans i Kiruna. Men mina kompisar i Animal Crossing är lika trevliga fortfarande och banorna i Mario Kart 7 underhåller lika mycket nu som då, så jag spenderar nog större delen av helgen nedkrupen i sängen under täcket med min återfunna vän.

Jimmy Andersson

Denna helg vankas det vackraste spelet av dem alla; Super Smash Bros. till Wii U med tre stycken lika vackra vänner och fyra oumbärliga gamecube-kontroller. Vi kommer sitta inlåsta i en svettig etta och gapa och skrika på varandra i timmar. En av mina vänner sa att Smash är som ett fightspel blandat med Tetris, och det är nog den bästa beskrivningen jag hört. Kaoset av items som ramlar från skyn bildar till slut ett mönster för den som har bäst fokus. Må Samus vinna!

Niklas Alicki

Recensionerna har avlöst varandra den senaste tiden, först med Dead Island och sedan Mirror's Edge Catalyst. Så mycket zombies och parkour. Hmm... Zombies och parkour. Zombies. Parkour. Dying Light! Jag har predikat Techlands senaste flera gånger tidigare, och trots att jag har klarat alla uppdrag och The Following-expansionen återstår några få trophies innan en platinum. Så trots gäster på besök hoppas jag på att få återvända till Dying Lights vackra zombieapokalyps i några timmar.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Niklas Alicki

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin’s creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita.