Innan kommande Halo Wars släpps så kommer Microsoft låta spelarna prova på det i en öppen beta. Denna beta planeras dra igång mellan den 13-20 juni på Xbox One, enligt en hint på Xbox Store som Reddit-användaren TheLittleMoa grävt upp.

Nu på måndag sparkar Microsoft igång sin E3-konferens och vi hoppas få se mer av spelet då, samt en bekräftelse på att den öppna betan faktiskt är på väg. Halo Wars 2 ska släppas under hösten för både Xbox One och PC.

2015/articles//a/1/8/3/6/1/6/7/eurogamer-r40yeo.jpg

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.