Femte och sista delen i Dreamfall Chapters heter Book Five: Redux och har nu fått ett släppdatum: 17 juni.

Första kapitlet släpptes för drygt ett och ett halvt år sedan och nu är alltså sagan på väg att ta slut. Har du ännu inte hunnit testa Dreamfall Chapters så kan du handla säsongspasset vilket inkluderar alla delarna för 92 kronor på GOG.com.

Tillsammans med datumet fick vi även en trailer med montage från spelet som du kan se här nedanför.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.

Fler artiklar av Robin Stjernberg