I vad som nästan kan beskrivas som en pysande pruttpåse av besvikelse visade EA äntligen upp nytt material från högst framemotsedda Mass Effect Andromeda i sin E3-presskonferens idag i ännu en bakom kulisserna-titt. Även om flera nya scener visades och ny information gavs, som att Andromeda kommer vara det största och mest öppna Bioware-spelet någonsin, så var det ändå förvånansvärt lite nytt i videon.

Att EA valt att ännu en gång inte visa upp spelet på E3 är onekligen märkligt, men nu vet vi åtminstone att vi ska få se mer av spelet i höst. Gud nåde om de visar en till bakom kulisserna-video då.

Glöm inte att kika in vår saftiga E3-hubb med all info kring veckans händelser.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Lucas Jones

Lucas Jones

Skribent

Lucas är en nationalekonom in-the-making från Skåne som envist hävdar att Nintendo 3DS är den bästa konsolen som finns. Han är i dagsläget den enda spelskribenten i hela Sverige som inte har en nextgenkonsol, och är därmed lika förlegad som en VHS-spelare.