Inte helt oväntat kommer EA släppa ett nytt FIFA till hösten, ännu mindre oväntat kommer det heta FIFA 17. Det fina i årets fotbollsfest är att det numera är uppbyggt av DICEs fantastiska grafikmotor Frostbite 3, och det är faktiskt på tiden att FIFA-spelen får sig en ordentlig grafisk renovering.

EA skryter också med att Premier League-managers nu är med för första gången i serien, och ingen mindre än Manchester Uniteds nya tränare José Mourinho äntrade scenen för att ge lite extra tyngd åt denna nyhet. Och ja vad kan man säga? När Premier League startar upp i höst igen kommer det bli den sjukaste uppsättning tränare som skådats i någon liga. Eller vad sägs om Arsene Wenger i Arsenal, Antonio Conte i Chelsea, nämnde Mourinho i United, Pep Guardiola i Manchester City och - den bästa av dem alla enligt undertecknad - Jurgen Klopp i Liverpool. Och då har jag inte ens nämnt förra årets ligamästare; Leicesters Claudio Ranieri.

Va sa ni? Är det EM nu? Äh låt oss ladda inför Premier League istället! Det verkar EA göra, kolla själva:

Glöm inte att kika in vår saftiga E3-hubb med all info kring veckans händelser.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jimmy Andersson

Jimmy Andersson

Nyhetsskribent

Jimmy härstammar från den hårda bohusgraniten i väst, men blev en mjuk spelpojke tack vare sin Game Boy. Han har läst neurovetenskap i Sverige och evolutionär psykologi i Skottland i hopp om att förstå vad som händer i våra hjärnor när vi spelar. Han gillar spel som fokuserar på spelmekaniken men som också dryper av atmosfär så som Zelda, Half-Life och Civilization. Resten av Jimmys hjärta tillhör punk och fotboll.