För första gången visar Square Enix upp Final Fantasy XV till Microsoft, och spelar ett demo av en stor bosstrid i live-sändning. De upprepar vad som redan är sagt, striderna är större och smidigare än någonsin. Likaså bossarna verkar det som då jätten i sten uppenbarar sig på skärmen. Spelet är allt annat än en nyhet, men fans peppar för fullt inför det stundande spelsläppet den 30e september.

-system-headline

Glöm inte att kika in vår saftiga E3-hubb med all info kring veckans händelser.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Malin Granberg

Malin Granberg

Skribent

Malin har, trots sin härstamning från Piteås vackra älv, förlorat sin dialekt till Östergötlands platta landskap. Liksom det som drar henne till spel, så var det även äventyr och universitet som förde henne ner till den södra delen av landet där hon byggt sitt näste. En allätare med förkärlek till rollspel.