Inte nog med att vi får se dansande djur och människor som ser ut som polkagrisar, nä Ubisoft måste alltid ha med något galet som får oss att höja på ögonbrynen, skratta lite nervöst för att sedan fundera på om det som vi såg verkligen hände.

Den här gången var det inte vår fantasi som spelade oss ett spratt utan det var Ubisoft som utannonserade ett explosionsartat litet spel som , ja, verkar handla om att ta sig från punkt A till punkt B. För att nå dit så kommer det krävas Dragon slayers, Roller coasters, cyborgs, aliens och en massa "America fuck yeah".

Spelet i sig kommer att släppas direkt efter Ubisofts konferens till PS4 och Xbox One.

Glöm inte att kika in vår saftiga E3-hubb med all info kring veckans händelser.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.