Klockan 18.30 kommer Microsoft att gå upp på E3-scenen och hålla sin presskonferens. Nu snackas det om att företaget även kommer att utannonsera ett nytt spel i Forza-serien, nämligen Forza Horizon 3.

Spelet ska enligt uppgift (via Nerdleaks) utspelas i Australien och med det få "extreme terrain". Dessutom ska Forza Horizon 3 ha en stor öppen värld - till och med den största Playground Games någonsin skapats. Adderat på det kommer spelet ha fler bilar än någon tidigare del i serien samt ett co-op-läge för fyra spelare.

Om cirka en timme vet vi.

Trailer till Forza Horizon 2 (för att tagga lite):

Glöm inte att kika in vår saftiga E3-hubb med all info kring veckans händelser.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.