Nystarten av den klassiska spelserien Doom var en lyckad sådan så det är inte konstigt att gänget på Id Software fortsätter att pumpa ut innehåll till den slafsiga skjutaren.

På Bethesdas presskonferens under E3 pratade teamet lite om kommande uppdateringar till Doom vilket innebär gratis spellägen, bland annat Capture the flag, och ett betalt DLC-paket med nytt innehåll för single player och tre nya banor och massor av nya vapen och prylar för multiplayer.

Mer stöd är även påväg till Dooms kartskapare Snapmap. Så passa på att läsa Andréas recension av Doom, ladda ner demot som kommer finnas tillgängligt under kommande veckan och kika sedan in trailern här nedanför:

Glöm inte att kika in vår saftiga E3-hubb med all info kring veckans händelser.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.

Fler artiklar av Robin Stjernberg

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material

Recension: Doom: Unto the Evil

Mer ondska åt folket

RekommenderatRecension: Doom

Eurogamers chefredaktör har besökt helvetet.

Doom: Hell Followed har släppts - här är nyheterna

Nya vapen och leksaker för flerspelarläget.