E3 2016: Här är the Divisions andra stora expansion

Desutom datum på nästa gratisexpansionen: Underground

Ubisoft kan så klart inte gå igenom E3 utan att visa upp lite nytt från deras nya "flaggskepp" the Division. Under sin presentation tog de sig nämligen tiden att visa en ny trailer på nästkommande stora expansion för the Division: Survival.

Trailern säger inte speciellt mycket om vad det kommer att handla om, men hintar om att vi kommer att få mer information kring bekämpandet av viruset som härjar i Manhattan.

Det vi däremot fick information om var att nästa gratisexpansion Underground kommer att släppas till Xbox One och PC den 28 juni och 2 augusti till PS4.

Dessutom får alla spelare en liten extra gåva i och med att Ubisoft fyller 30 år, nämligen 3 stycken utstyrslar från spelen Ghost recon, Rainbow six och Splinter cell.

Glöm inte att kika in vår saftiga E3-hubb med all info kring veckans händelser.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robert Arveteg

Robert Arveteg

Stream-redaktör

Robert började sitt spelande som snorätande 4-åring. Han grät floder över att hans mamma inte klarade av att hoppa över en Goomba och var stolt ägare av Mario-pins. Idag är Robert vuxen och älskar Pokémon och rpg. Han räddar världar på kvällar och är superfarsa på dagtid. Han letar dock fortfarande efter spel som hans mamma ska klara och gråter numera bara inombords över att hon inte inte kan hoppa i spel.

Relaterat material

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading