E3 2016: Kolla in nya Prey

Rymdäventyr med en psykologisk twist.

Ännu ett spel presenteras under Bethesdas presskonferens, namn: Prey. Namnet säger egentligen allt om vad spelet gå ut på, och det gör det inte det minsta mindre nervkittlande. Året är 2032, du spelar en man i ett experimentellt stadie för att förändra den mänskliga rasen för alltid. Men saker går, självklart, fel. Kort och koncist, du är fast på en rymdstation. Du är inte ensam. Överlev med alla medel möjliga. Spekulationerna har viskat om en fortsättning, alltså ett Prey 2. Detta verkar dock inte vara fallet, utan ser mer ut att vara en reboot av titeln. Releasedatum är satt nästa år till Xbox One, Playstation 4 och PC.

Glöm inte att kika in vår saftiga E3-hubb med all info kring veckans händelser.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Malin Granberg

Malin Granberg

Skribent

Malin har, trots sin härstamning från Piteås vackra älv, förlorat sin dialekt till Östergötlands platta landskap. Liksom det som drar henne till spel, så var det även äventyr och universitet som förde henne ner till den södra delen av landet där hon byggt sitt näste. En allätare med förkärlek till rollspel.

Relaterat material

Vi streamar Doom klockan 21.00

Se Petter Hansson Frank mörda monster!

Det här är Battlefield 1

Upplev det första världskriget...

Gordon Freeman är död

Hans lik har hittats.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading