I samband med släppet av Xbox One S och nya Gears of War kände Microsoft sig såklart tvungna att ge oss spelare en ny, ultrasexig speldosa. Krigsskadad och full av blod och ärr, vem känner inte att de behöver denna till sin samling?

Här kan du se videon för avslöjandet.

Glöm inte att kika in vår saftiga E3-hubb med all info kring veckans händelser.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Malin Granberg

Malin Granberg

Skribent

Malin har, trots sin härstamning från Piteås vackra älv, förlorat sin dialekt till Östergötlands platta landskap. Liksom det som drar henne till spel, så var det även äventyr och universitet som förde henne ner till den södra delen av landet där hon byggt sitt näste. En allätare med förkärlek till rollspel.