Förra året på E3 fick vi se en utannonseringstrailer för Rares nästa spel Sea of Thieves, och under årets Microsoft-presentation fick vi äntligen se hur det ser ut när vi spelar det. Du kommer bland annat kunna bli full! Kommer vi ha lika roligt som de som spelar i videon måntro? Hoppas!

Tyvärr följde inget releasedatum med den nya speltrailern.

Glöm inte att kika in vår saftiga E3-hubb med all info kring veckans händelser.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Niklas Alicki

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin’s creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita.