2K har kvällen till ära släppt en nya trailer från stekheta Mafia 3 (via IGN). Du kan kolla på den nedan:

Mafia 3 utspelas under 60-talet och följer gangstern Lincoln Clay medan han spöar andra, många gånger värre, skurkar. Spelet utvecklas av Hangar 13 och släpps den 7 oktober till Playstation 4, Xbox One och PC.

Glöm inte att kika in vår saftiga E3-hubb med all info kring veckans händelser.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.