E3 2016: Titanfall 2 Vanguard SRS Collectors Edition utannonserad

Inte billig, men innehåller nog med godis för en mindre armé.

1
Här är hela härligheten.

Alla älskare av samlarutgåvor kan skatta sig lyckliga, för Amazon har precis lagt ut Titanfall 2 Vanguard SRS Collectors Edition till förhandsbokning. Priset är facila: 249.99$ eller ungefär 2070 kr. Det är mycket pengar men du får också rejält mycket för dina slantar. Eller vad sägs om allt detta:

Includes Titanfall 2 Deluxe Edition

Dog Tag Flash Drive: A Pilot's secrets must be carefully guarded, and what better way to keep them close than to store them inside your dog tag. This 8GB USB custom flash drive cleverly retracts into the dog tag on an 18" metallic ball chain. Pilot SRS Field Journal: An essential accessory for every Pilot, the field journal is 3" x 4.5" and features an aluminum case, pen and Vanguard Squad logo.

Titanfall 2 Vanguard Pilot Helmet Replica: The iconic Titanfall Pilot helmet has been brought to life in this 1:1 full scale replica. Featuring mixed material elements, the helmet includes a battery operated blue light-up translucent faceplate, blue status/task light, functional tactical ARC rail system, adjustable interior head strap and display stand. Tactical Helmet Accessories: A tactical spotlight and targeting laser sight. These two battery operated helmet accessories are designed to be mounted on the ARC rail system of the helmet. Independently operated, the functional mounted spotlight will light up the night and the simulated laser sight features a super-bright non-projected red LED.

Squad Morale Patches and Vanguard Shemagh Scarf: Proudly display your squad affiliation with two morale patches, Macallan's Marauders and Ion, with male Velcro-style hook backing to secure onto loop patches of helmets, uniforms, tactical vests, and backpacks. The Vanguard Shemagh Scarf is designed to protect a Pilot's head and neck from the sun and blowing sand of harsh alien environments. The Vanguard Scarf measures 42" x 42" and features an original custom designed Titanfall pattern, making it an essential multi-use travel tool for every Pilot in your squad.

Pre-order Bonus

Pre-order bonus offer: Give your titan extra flair with the Nitro Pack, featuring special Warpaint and Nose Art customizations for the Scorch titan as well as a unique Callsign - available free when you pre-order Titanfall 2. Includes: Nitro Scorch Warpaint, Nitro Scorch Nose Art, Nitro Call Sign. Codes will be sent within 2 days of release date. Offer only applies when shipped and sold by Amazon.com.

Deluxe Edition Content:

Customize every titan on day one with instant access to exclusive Deluxe themed Warpaints and Nose Arts. Two Camouflages are also included and are ready to be applied to every titan, pilot, and weapon in the game. Get all this content and more when you purchase the Titanfall 2 Deluxe Edition.

Om du blev sugen så kan du förhandsboka den här. Tyvärr finns ännu inte några uppgifter om när den finns att boka i Sverige.

Glöm inte att kika in vår saftiga E3-hubb med all info kring veckans händelser.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

Spel i den här artikeln

About the author

David Petersson

David Petersson

Skribent

Med rötterna i C64:ans demokultur har David utvecklat 00FF00-fingrar. Är övertygad om att jorden bara är en väldigt stor variant av Pac-Man. Tror på en varierad kost och konsumerar därför alla typer av spel. Men om han måste välja blir det rollspel.

Relaterat material

Halo Wars 2 kommer till Xbox One och PC

Från Total War-skaparna Creative Assembly.

E3 2016: Kolla in nya Prey

Rymdäventyr med en psykologisk twist.

Kolla in när Conan O'Brien spelar Doom

Clueless Gamer är lika aningslös som alltid.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading