Ubisoft kom med en sista överraskning under sin presskonferens på E3: Steep. Högt upp i Alperna, kommer du och vänner kunna njuta av fartfyllda extremsporter såsom snowboard, wingsuit-flygning och skidåkning (med mera). På bästa Ubisoft-vis, är spelvärlden givetvis både enorm och relativt öppen.

Efter att ha åkt ner för berget, går det att pausa spelet, följa det spår man tagit och välja en specifik punkt som man vill kika på igen. Om du är sugen på att se den där horribla kraschen som skedde femhundra meter upp, är det bara att spola tillbaka och titta. Det går även utmärkt att dela med sig av videosnuttar på alla sociala medier.

Huruvida spelet kommer ha VR-stöd eller ej framgick inte, men Steep ser ut att kunna bli en perfekt titel för det nya formatet. Något exakt släppdatum fick vi inte heller, men Ubisoft bekräftade att Steep kommer släppas någon gång i december. Spana in debuttrailern här nedan:

Glöm inte att kika in vår saftiga E3-hubb med all info kring veckans händelser.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jerry Fogselius

Jerry Fogselius

Feature-redaktör

Jerry är en rödskäggig ung man som trots gingerhåret har en själ, vilken han lägger ner i alla sina texter. Han har ett helt rum dedikerat till spel, där en gammal burkteve står sida vid sida med en sån där modern ”plattskärm”. Han är en allätare som älskar äldre titlar lika mycket som de senaste actionspelen, och favoritliret Super Mario 64 går än idag lika varmt som när han tog sitt första hopp 1997 (Jerry har dock fortfarande inte lyckats tagit alla 120 stjärnor).