Capcom släppte precis ett specialdemo av Resident Evil 7. Resident Evil 7 Teaser Demo: Beginning Hour är det kompletta namnet på en helt ny skräckfylld upplevelse, där du för första gången i spelets historia kan spela i förstapersonsperspektiv. Och för att du ska skrik-gråta dig runt hela spelet använder de en helt nya avancerad spelmotor, dubbad, RE Engine som enligt dem själva ska ge fotorealistisk grafik. När demot börjar vaknar du upp på golvet i en övergiven ladugård och du måste ta dig ut innan allt dagsljus har sinnat.

Sugen på att testa? Om du är Playstation Plus-medlem så är det bara att bege sig in i PSN-shoppen och tanka ner.

Glöm inte att kika in vår saftiga E3-hubb med all info kring veckans händelser.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

David Petersson

David Petersson

Skribent

Med rötterna i C64:ans demokultur har David utvecklat 00FF00-fingrar. Är övertygad om att jorden bara är en väldigt stor variant av Pac-Man. Tror på en varierad kost och konsumerar därför alla typer av spel. Men om han måste välja blir det rollspel.

Fler artiklar av David Petersson