E3 2016: Bethesda jobbar på ett sjätte Elder Scrolls

Någon gång i framtiden.

Nog har vi funderat på vad som hände med nästa Elder Scrolls-titel efter Skyrim, om nu något var på gång. Todd Howard har nu bekräftat för IGN att så är fallet, men att vi inte bör vänta oss The Elder Scrolls 6 inom den närmsta tiden.

"[Elder Scrolls 6 is] kind of like the elephant in the room, always, when we talk about anything," förklarar Howard, "and you know, I think it's good in these moments to tell our fans yes, of course we are [working on it] - it's something we love - but it is... you know, I have to be careful what I say, it's a very long way off."

"I could sit here and explain the game to you, and you would say, 'That sounds like you don't even have the technology. How long is that going to take?' So it is something that's going to take a lot of time, what he have in mind for that game, and we actually have two other large projects we're also doing that are bigger than everything we've done. People will probably hear about those even before Elder Scrolls 6. That'll make sense many years from now."

Howard poängterar att Bethesda inte vill rusha ut nästa del i serien, vilket självklart känns som en bra idé.

"We think very long term. We're not a developer that's going to rush something like this out," fortsätter han. "When you think about what is the future of that kind of game, we have a pretty good idea of what that's going to be, and it's just going to take technology and time we don't necessarily have right now."

Vad är dina önskemål för nästa Elder Scrolls?

Glöm inte att kika in vår saftiga E3-hubb med all info kring veckans händelser.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Relaterat material

The Legend of Zelda Wii U försenas

Glöm en release under 2015.

Fredagsstreamen: The Division

Niklas och Lucas utforskar ett öde New York...

Så här kommer du med i The Division-betan

Ni har frågat, vi har funnit svaren.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading