Under E3 blev vi varse om att Halo Wars 2 skulle komma att få en beta, vilket bekräftade Reddit-läckan som dök upp för några dagar sedan. Spelet kommer för övrigt att hamna på både Xbox One och Windows 10, men dessvärre kommer spelet inte att kunna spelas mellan konsol och PC i crossplatform.

Detta bekräftades av Microsoft i en intervju med Gamespot, där managing editor på 343 Industries - Kevin Grace - säger att utvecklarna övervägde alternativet, men sedan skrotade idén.

"There will not be cross-play," säger Grace. "When we started making the game, in 2014, there was talk about cross-play. But for scoping the game and figuring out the right things [it was not included]."

Glöm inte att kika in vår saftiga E3-hubb med all info kring veckans händelser.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.