Microsoft-exklusiva Recore (Xbox One & PC) verkar bli en märklig blandning av robotar och ninjor. Det ser hur som helst ruskigt bra ut, och absolut en titel värd att ha koll på. Nu har lite screenshots på Joule och Mack dykt upp. Kolla nedan:

1
2
3
4
5

Glöm inte att kika in vår saftiga E3-hubb med all info kring veckans händelser.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.