E3 2016: Nästa vackra Zelda-titel heter Breath of the Wild

Wake up, Link.

Herregud vad jag inte kunde vara gladare än när Nintendo inleder sin konferens med nästa titel i den legendariska Zelda-serien. Link är tillbaka springandes till fots och till häst, klättrandes och simmandes i ett enormt vackert landskap som ser ut att ruva på många hemligheter för den nyfikne spelaren.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild är spelets fullständiga titel och Reggie berättar att Hyrule känns som en levande värld och att spelet är en av de största upplevelserna Nintendo har åstadkommit. Ta ett djupt andetag och andas in atmosfären i den grymma trailern nedan.

Glöm inte att kika in vår saftiga E3-hubb med all info kring veckans händelser.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Relaterat material

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading