Xbox One S utannonserades starkt under Microsofts presskonferens under E3. Den beskrevs som 40% mindre än din vanliga Xbox One och dessutom med stöd för 4K-video och inbyggt nätaggregat. Lägg därtill en ny handkontroll, specialdesignad för den nya konsolen med längre räckvidd. Vad som inte detaljerades var kraften som denna nya tingest faktiskt besitter.

Faktum är att Xbox One S kommer bli kraftfullare än Xbox One, vilket bekräftades av Coalition-studions VD Rod Ferguson, som också jobbar på Gears of War 4. Ferguson tar bland annat upp förbättrade ytdetaljer för metall och rustningar, samt mer sammanhållen teknisk prestanda. Xbox One S ska också besitta desto mer rå kraft från konsolens GPU och CPU gentemot Xbox One, vilket lämpar sig för spelets bilduppdatering och upplösning i de mer krävande områdena i spelet.

Glöm inte att kika in vår saftiga E3-hubb med all info kring veckans händelser.

Tack, Polygon.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

Spel i den här artikeln

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.