Horizon: Zero Dawn är tveklöst ett av spelen vi ser allra mest fram emot att spela nästa år och material från spelet tycks aldrig stanna upp. Nu har fyra nya klipp i live action släppts via Playstations Youtube-kanal där vi bland annat får se en kostymversion av en av maskinerna.

Glöm inte att kika in vår saftiga E3-hubb med all info kring veckans händelser.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.