Under årets PC Gaming Show på E3-mässan fick vi åtminstone se lite av det första uppdraget från kommande Deus Ex: Mankind Divided. Utöver det varken visades eller sades det något nytt, men nu har en ny intervju dykt upp mellan IGN och executive game director Jean Francois Dugas och executive art director Jonathan Jacques-Belletete från Eidos Montreal.

I intervjun berättar de båda herrarna mer om spelets första uppdrag som utspelar sig i Dubai under tiden som vi får se en trevlig spelsession från det. Vidare går de även in på Breach-läget som kommer inkluderas med spelet vid lansering. Breach kör lite mer av en arkadstil där spelaren tar rollen som en hackare ute efter företagsinformation.

Observera att intervjun-videons ljudnivåer uppenbarligen gått åt skogen på sina ställen.

Glöm inte att kika in vår saftiga E3-hubb med all info kring veckans händelser.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.