Som bekant firar Ubisoft 30 år i år och självklart firar de det på något sätt. För under resten av året kommer företaget att ge bort ett spel gratis per månad.

Denna månads lir, och det första av sju, är Prince of Persia: Sands of Time - det klart bästa spelet i serien - och du kan behålla det för evigt. Dock går det endast att ladda ner under en månads tid för att sedan bytas ut mot ett annat spel. Exakt vad vi får i juli får vi bekräftat nästa månad.

Vilka Ubisoft-spel hoppas du på att vi får?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (2)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.