Rares kommande piratspel Sea of Thieves ser ut att bli ett mysigt äventyrslir för hela familjen. Men trots att det redan visades upp under förra årets E3, och vi fick se en del gameplay under Microsofts presskonferens verkar vi inte få roffa åt oss piratsimulatorn (nåja,inte så mycket simulator men ändå) förrän ungefär februari nästa år.

Detta kommer från Xbox Games marknadschef Aaron Greenberg som pratade om spelet i en intervju med Kinda Funny (via COG Connected och Videogamer).

"Not far after that we get things like Halo Wars 2 in February and then we just keep kind of cranking as we go through. Sea of Thieves is coming out in that window, Scalebound, a lot more titles," sa Greenberg.

Halo Wars 2 är planerat att släppas den 21 februari, så någon gång mot slutet av den månaden kanske vi kan hoppas på för Sea of Thieves?

Glöm inte att kika in vår saftiga E3-hubb med all info kring veckans händelser.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.